Streaming Video Recorder

Streaming Video Recorder 6.4

Det registrerar strömmande video och online-TV-program från videodelning portaler
Användarbetyg
4  (25 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
6.4.7 (Se alla)
Utvecklare:
Apowersoft Ltd.

Det här programmet låter dig få nästan någon video du vill och låter dig spela in videor från skärmen, som de spelas, som det också är en duktig tv-inspelare. Det kommer att automatiskt identifiera mål videoklipp på en webbsida som du surfar för direkt nedladdning.
Du kan använda den inbyggda video converter för att konvertera en inspelad eller lokala video till många förinställda video eller ljud-format som FLV, AVI, WMV, SWF, MPEG-4, ASF, MOV, MP3, AAC, WMA, etc. Då videor kommer att vara kompatibel med din iPod, iPhone, PSP, Xbox, Zune, mobiltelefon, etc för uppspelning i önskad multimedia-enheter. Alternativt kan du använda tillägget media player för att förhandsgranska eller titta på videon i helskärmsläge.
Med Streaming Video Recorder, du har möjlighet att kön video för att spela in och konvertera i baken. Och den processen kommer att vara klar under kort tid vid snabb hastighet med optimal bandbredd. Kvaliteten på den inspelade videon kommer att hållas på en ursprunglig nivå, snarare än att sänka.

Info uppdaterad: